KARAMEL s postupem

Potřebné ingredience
Karamel si snadno a rychle připravíte doma.Přidávám ho domáslovopudinkového krému-do laskonek,do medovníku.Do šlehačky - do větrníků i do fondánu na polití větrníků.Je to levnější náhrada zkaramelizovaného salka,nebo Caramela.Není ale tak sladký jako uvařené salko.Nebo do zmrzlinových pohárů či na palačinky. Budete potřebovat jen 25 DKG CUKR KRUPICE (KRYSTAL) + 1 SMETANA NA ŠLEHÁNÍ (250ml) 33% tuku
panvička, rendlík, mikrovlnná trouba, sklenice
Postup přípravy

suroviny

rozpouštění cukru

stále mícháme

nesmí v něm být žádné hrudky cukru

takto bez hrudek

přilejeme ohřatou šlehačku

za stálého míchání provaříme 3 minuty

nalejeme do sklenice necháme vystydnout a zavíčkujeme,má zlatohnědou barvu

a tady mám větrníky
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu





































































































